پرسشنامه غربالگری مشکلات تغذیه ای STEP (ماتسون و کوهن، ۲۰۰۱)
سازنده ابزار: ماتسون و کوهن، 2001
تعداد گویه/سوال: 23
مولفه/زیر مقیاس: 5 زیرمقیاس: مشکلات تغذیه ای مشتمل بر آسپراسیون (بالا آوردن غذا و بلعیدن دوباره آن)؛ انتخابی یا سلیقه ای بودن؛ نقایص مهارت های تغذیه ای؛ امتناع یا اجتناب از غذا؛ مشکلات رفتاری مرتبط با تغذیه
مقیاس/طیف: 3 درجه ای
نمره گذاری: تفکیک سوالات زیرمقیاس ها را دارد
تفسیر: حداقل و حداکثر امتیاز را دارد؛ هنجاریابی ندارد؛ نقطه برش ندارد- به همراه پرسشنامه زبان اصلی
روایی: صوری دارد- بومی
پایایی: آلفای کرانباخ دارد- بومی
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 4 صفحه
منبع: محمد زاده و همکاران
نوع فایل: ورد word.docx
قیمت: 130000 ریال